Избори за народни представители 02.10.2022: Резултати от бързо паралелно преброяване в община Търговище

Избори за народни представители 02.10.2022: Резултати от бързо паралелно преброяване (100%) в община ТърговищеИзвестни са резултатите от бързото паралелно преброяване на щаба на Коалиция "БСП за България" на секциите от община Търговище.

Според обработени 100% от протоколите разпределението на гласовете между партиите е както следва:

Повече >>

Парламентарни избори 02.10.2022 г.: Избирателна активност в община Търговище

В 8:30 в секционната избирателна комисия номер 72, в с. Лиляк, община Търговище, с решение номер 128/02.10.2022 на Районната избирателна комисия, на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от ИК, в съответствие с указанията на ЦИК, машинното гласуване е преустановено. Избирателният процес в секцията е продължил с хартиени бюлетини.

Избирателна активност към 17:00 часа общо за Търговищка община гласували 17 888 - 31.89%, съответно в гр. Търговище - 10 988, в селата - 6 900.
Повече >>

Честит ден на независимостта на България!

Уважаеми съграждани, жители на област Търговище!

За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай 22 септември - Деня на независимостта на България!

За всички нас това е един знаменателен ден, символ на дълбоката почит към историческото, знаково минало на народа ни.
Повече >>

Посещение на Корнелия Нинова в Област Търговище

Покана до всички граждани на област Търговище!

Утре - 09 септември 2022 - на тази толкова символична за всички социалисти дата - в 28 МИР - Търговище ще се проведе официалното откриване на предизборната ни кампания за областта. В тази връзка представители на ръководството на БСП, начело с председателя Корнелия Нинова и водачът на местната листа д-р Светослав Стефанов ще посетят няколко ключови места, ще представят всички кандидати за народни представители от листата и ще се срещнат очи в очи с всички заинтересовани лица. Повече >>

БСП - Търговище регистрира своята листа за предстоящите парламентарни избори на 02.10.2022

С решение на националния съвет на БСП бяха утвърдени листите с кандидати за народни представители.
Определен бе за водач на листата в 28 МИР-Търговище д-р Светослав Стефанов. За първи път от много години насам БСП - Търговище има местен водач с изцяло местна листа от добре познати лица - професионалисти в своите сфери.

Повече >>