Ден на детето

По повод Деня на детето, МО на БСП - Търговище организира мероприятие с много забавления за малки и големи деца.

Вчера в 17:00 часа на центъра в близост до банка ДСК, зазвуча детска музика и забавата започна.

На маси бяха позиционирани 100 гипсови фигурки, много боички и четки, и всяко желаещо дете имаше възможност да оцвети своя собствена фигурка, и да участва в конкурс, в който жури избра трите най-хубави.

Точно до тях на столчета се настаняваха дечица, които си избираха животинки, герои и растения, младежите ги изрисуваха по лицата и ръцете им. Жури имаше тежката задача да избере трима победители от многото котенца, кученца, пеперудки, мишки, цветя, вампири и всякакви герои, които трябваше да имитират това което е нарисувано върху тях.

За по-големите деца имаше надпревара по скачане с чували, след няколко тура бяха определени победителите на първо второ и трето място.
Много деца мериха силите си в състезание по дърпане на въже. Други хванати на влакче изтанцуваха танца на пингвина.

Развълнувани, усмихнати и нарисувани децата с нетърпение очакваха награждаването, на което бяха подарени - велосипед, тротинетка, скейтборд, образователна игра, федербал и три футболни топки. За всички деца имаше и почерпка - парче торта с логото на верига магазини СВА "Трънчев", които осигуриха и наградите.

На мероприятието присъстваха около 200 малки и големи деца, младежи от МО на БСП - Търговище, Явор Куюмджиев - областен председател на БСП-Търговище и Георги Хлебаров - регионален мениджър на СВА "Трънчев", благодарение на които празникът беше отбелязан подобаващо и малки, и големи се забавляваха, и си тръгнаха с много приятни емоции.

Снимки тук.