Дрон ще снима над Търговище

Уважаеми съграждани, станете част от облика на Търговище! На 2.10.2015 г. (петък), градът ни ще бъде заснет от дрон!
България е изключително красива държава! Има вълшебни места, където дъхът ти спира от възхищение! Ние, джумалии живеем на прекрасно място, сред живописни долини, зелени поля и гори, с много красиви места за отдих и туризъм. Градът ни е хубав, подреден и зелен. Нашият роден край липсва в рекламната визитка на съвременна България. Искам да поправим тази несправедливост. Затова поканих снимачен екип, който да заснеме Търговище и околностите му с дрон. Това ще се осъществи на 2 октомври 2015 г. Ще започнем около 11:00 ч. от паркинга пред хотел "Терра Европа", към 13:00 ч. ще бъдем в местността Борово око, а около 17:00 ч. ще сме на площад "Свобода", пред Община Търговище при фонтана с делфините.
Заснетото през този ден ще бъде документ-моментна снимка на града ни от високо, който ще подарим на съгражданите си. Ще дарим заснетия материал на Историческия музей в Търговище, на библиотека "Петър Стъпов", на общината, на областната управа, на всички училища и медии и на Националната филмотека.
Един град е нищо без жителите си, разбира се. Затова Ви каня да участвате в снимките и да станете част от историята на нашия град. Заповядайте на една от трите локации и "влезте в кадър". Аз също ще бъда там.
Струва си да направим едно добро дело за нашия роден край. Очаквам Ви!

Диан Цонев Дончев - кандидат за кмет на община Търговище.