Ген. Кольо Милев в Опака: Ударно увеличение на доходите ще задържи хората в България

След откриване на кампанията в Попово и Търговище миналата седмица кандидатите от листата на "БСП за България" дадоха начало и на срещите си с жителите на Омуртаг и Опака. В понеделник социалистите са в Антовоно.

"Единственият начин да накараме хората да останат тук или да се завърнат обратно в родината си е да повишим качеството на живот. Това означава на първо място ударно увеличение на доходите, достъп до лекарска грижа, образование, което, освен диплома, да дава и перспектива за развитие. За всичко е необходима работеща икономика и отговорни политици. Източването на пари, наливането в строежи на стадиони в празни села, както правеше ГЕРБ, няма да се повтори. За БСП е крайно време държавата да си дойде на мястото", казаха социалистите.

БСП стои зад премахването на пазарния принцип в здравеопазването и образованието. Икономиката може да заработи с много по-добри обороти при нов модел за икономическо развитие, подкрепа за малкия и средния бизнес, родното производство, индустрия, земеделие.

"В мое лице избирателите в областта могат да разчитат на човек, който е прагматик и родолюбец. Гордея се, че съм български генерал и съм бил част от армията ни в най-важните й моменти. Нашата цел е да консолидираме гласовете за промяна. Битката с ГЕРБ я водим вече 4 години в парламента, още преди по площадите да се появат т.нар. протестни партии", каза ген. Кольо Милев в Опака.