Кандидатите на "БСП-лява България" канят другите партии на молебен и кръгла маса за бъдещето на Търговище

Нашите кандидатиКандидатите за народни представители на коалиция "БСП-лява България" изпратиха покани до водачите и кандидатите на другите партии в 28 МИР-Търговище, които според социологическите проучвания имат шанс да влязат в парламента след изборите на 5 октомври. Покани получиха ГЕРБ, ДПС, Реформаторски блок, АБВ, ББЦ и НФСБ.
В поканата на социалистите се казва: "Каним Ви на молебен за бъдещето на Търговище, на 28.09. 2014 г. от 10.00 ч., в храм "Св. Иван Рилски" в града. Нека всички се помолим заедно за бъдещето на нашия град и областта. Предизборната кампания ще свърши, изборите ще отминат, но ние ще бъдем отново заедно тук, в Търговище!

След молебена, Ви каним на кръгла маса на тема: "Бъдещето на Търговище - обща грижа и отговорност", която ще започне в 10.30 ч. в залата на ресторант "Нова Мизия". Независимо кой ще бъде управляващ и кой в опозиция, нека да се обединим около няколко приоритета за благото на Търговище и областта и да покажем загриженост и отговорност за проблемите на хората." Срещата ще бъде отворена за медиите.

На молебена каним всички търговищенци, които могат да дойдат в неделя, в 10.00 ч. в храм "Св. Иван Рилски", за да се помолим заедно за добруването и развитието на града и областта, апелираха кандидатите за народни представители от "БСП-лява България".