Корнелия Нинова със специално обръщение към жителите на област Търговище

Корнелия Нинова със специално обръщение към жителите на област Търговище

"Скъпи жители на област Търговище, България днес е на кръстопът. Моментът е решаващ за посоката, по която ще продължи държавата ни. Четири години бяхме последователна и категорична опозиция. Единствената. Не се предадохме и не се продадохме. Изработихме конкретна и справедлива програма за управление, имаме план за всеки регион, с който да подобрим реално живота на хората, за да има стабилност, предвидимост и сигурност за всички", заяви Корнелия Нинова в обръщение към жителите на област Търговище.

Лидерът на БСП определи последните 11 години като "изгубени години", които поставиха трайно българите на последните места по жизнен стандарт и развитие в Европа, като акцентира върху това, че от "БСП за България" имат ясна програма как да възродят българската икономика, здравеопазването, образованието, земеделието, да повишат доходите, да запазят българската природа, да развиват духовността, културата и спорта.

"Знаем колко ви е тежко в тази криза, но вярваме в силите на всеки човек по пътя към преодоляване на страха и възстановяване на страната ни. Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте! Заедно всички с гласа си можем да донесем промяната към по-добро. Грижа ни е за хората, грижа ни е за вас. Кураж и на добър час", завърши Нинова.