Ние сме с хората и техните проблеми, не само по време на избори!

Общинските съветници от БСП-Търговище инициираха редица срещи с обществеността.  През целия месец ноември съветниците се срещаха с търговищки жители, за да чуят лично от тях проблемите, въпросите и темите, които ги вълнуват.

"Това не бяха партийни срещи с наши членове и симпатизанти, а срещи, в които гражданите, независимо от техните политически пристрастия, да споделят ежедневните проблеми и трудности, които срещат в кварталите, където живеят", уточниха общинските съветници от местния парламент.

В срещите взеха участие общинският председател на партията д-р Светослав Стефанов, общинските съветници д-р Красимир Мирев, инж. Румен Такоров, Емил Димитров, Илия Илиев и Десислава Петрова.

"Имаме ангажимент към търговищенци и като общински съветници, и като политическа партия, и като граждани. За това сме сред хората, не само по време на предизборните кампании", заявяват от БСП-Търговище.

Съветниците определят проведените общоквартални срещи като ползотворни и градивни, тъй като са се запознали с конкретни нерешени въпроси по места, някои от тях свързани с инфраструктурата, изграждането на предприятието за текстил, запрашеността на въздуха, социалните проекти, публичните обсъждания, грижата за възрастните хора и др.

"Освен да научим от какво не са доволни хората и какво биха искали да се промени в нашия град, заедно потърсихме решения по поставените проблеми в открит диалог, получихме и писмени предложения. Ще работим върху тях, за да помогнем с каквото можем на местно ниво", споделят от групата на БСП.

В момента се организират и провеждат срещи с живущите  в селата на търговищка община.