Председателят на Партията на европейските социалисти в Търговище

За да заяви своята подкрепа за кандидата за кмет г-жа Рая Матева и нейния екип, днес в Търговище беше председателят на Партията на европейските социалисти - Сергей Станишев.

"Имам личен ангажимент към Търговище, защото голямата част от гражданите на тази община винаги са подкрепяли лявата идея, гласували са с разум и сърце, за което съм безкрайно благодарен! Тук съм, виждам сериозния капацитет във всяко отношение на г-жа Рая Матева - тя вдъхновява и зарежда с позитивизъм, тя е компетентна и отговорна. Тя е екипен човек, тя носи заряд за развитие! Знам какво се случва в Търговище през последните четири години и как, довършвайки проектите на успешния и с огромен авторитет в Комитета на регионите в ЕС кмет на Община - Търговище д-р Красимир Мирев, "лентичките рязаха други", но на тях в това им е "силата". Сега, при липсата на нови подготвени и одобрени проекти, на новия екип на г-жа Рая Матева ще е изключително трудно и трябва спешно, в оперативен порядък, да бъдат подготвени за решаването на най-сериозните проблеми на града и селата в община Търговище. Ангажирам се лично да съдействам в тази посока, защото бъдещият еврокомисар с ресор "Развитие на регионите и сближаване" ще бъде социалист, чието изслушване за заемането на поста вече приключи без забележки."

"Опонентите на тези местни избори в Търговище са безкрайно мотивирани, но ние трябва да запазим позитивната енергията и диалогичността, които носи Рая Матева и да ги развием!
Пожелавам успех на Рая и на нейния екип!"

За добър и достоен живот на гражданите в община Търговище - № 67 в интегралната бюлетина за кмет и за общински съветници!

Снимки от събитието:

Лидерът на Партията на европейските социалисти, Сергей Станишев в Търговище