Силна БСП - Единна Левица

Паметник на връх БузлуджаНа 2 август 2014 г., по традиция, огромно множество от членове и симпатизанти на БСП и лявата идея се събраха на историческия връх Бузлуджа. Над 45 хиляди, сред които и над 600 представители на Търговищка област засвидетелстваха своята увереност в бъдещето на партията и обединената левица. Въпреки дъжда, въпреки мъглата в отлично настроение, с много надежда и с десетки хиляди усмивки бяха посрещнати представителите на ръководствата на партиите и движенията в коалиция "БСП лява България". Новоизбраният председател на БСП Михаил Миков благодари на всички присъстващи за подкрепата в трудното време и очерта перспективите пред партията и коалицията за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври. Призивът му за пълна мобилизация на силите за спечелването на тези избори предизвика мощни скандирания "БСП" и "Победа"!
Представителите на младежкото обединение от Търговищка област бяха най-шумната и весела група, за което бяха поздравени от заместник-председателя на БСП Атанас Мерджанов.
Депутатът Явор Куюмджиев получи благодарностите на всички от Търговищката група за неспирната му работа в полза на региона през последната година, и пожелания за скорошното му избиране отново за наш народен представител.
Снимки от Бузлуджа тук