Среща с кандидатите за евродепутати Деница Златева и Цветелина Пенкова

Среща с кандидатите за евродепутати Деница Златева и Цветелина Пенкова

Днес (08.05.2019 г.), в 18:00 ч. кандидатите за депутати в европейския парламент Деница Златева и Цветелина Пенкова се срещнаха с наши съграждани!

Цветелина Пенкова е родена на 19 февруари 1988 г. в София. Завършила е висшето си образование в Оксфорд. Тя обясни колко много млади хора биха се върнали в България, ако имаха възможност да работят достойно в страната си. Основната ѝ цел е да работи в тази насока.

Деница Златева подчерта, че изборите за Европейски парламент са важни за България, защото от тях зависи дали ще успеем да променим България. Златева обясни, че при срещите си из страната усеща много гняв у хората и това е разбираемо, когато милиарди се разпределят безотчетно на приближени до властта, а същевременно няма пари за достойни пенсии на възрастните хора.

"Политиката на правителството по отношение на старите хора ги обрича да живеят с мизерни доходи, без адекватни социални услуги, без гарантирано болнично обслужване, докато малцина "бойкоизбрани" си построиха палати с техните пенсии", заяви Златева.

Тя подчерта още, че най-важното е на 26 май да се поздравим с победа за "БСП за България", защото това е единственият начин да върнем България на обикновените хора.

Снимки от събитието можете да намерите в Галерията