Стартът

Стартът!
Да върнем човешкия образ в политиката и управлението!
№ 67 в интегралната бюлетина!

Тази вечер, в залата на Драматичен театър - Търговище, местна коалиция "БСП за България /БСП за България и АБВ/" откри официално предизборната кампания. Гости на събитието бяха председателят на Българската социалистическа партия г-жа Корнелия Нинова и председателят на Алтернатива за българско Възраждане г-н Румен Петков. Тръгваме заедно в това състезание. Кандидатът за кмет на община Търговище г-жа Рая Матева, заяви, че иска гражданите на общината да бъдат щастливи хора:

"Щастието е винаги лично усещане, но три са основните и задължителни изисквания - здраве, обич и сигурност за близките и красива среда, в която живеем. Във всичко това има отношение и работата на кмета и общинската администрация, която трябва да работи в спокойна атмосфера и със сигурност за утрешния ден. На всеки детайл трябва да бъде обърнато внимание с нужния професионализъм и капацитет. Спешно е необходимо да се върнат, отнетите в този мандат вече достигнати социални придобивки, особено за младите семейства - безплатните детски градини и ясли за децата на Търговище. Трябва незабавно да се възстанови и заработи звеното към общинската администрация за разработване на проекти, финансирани от европейските фондове и националния бюджет. Трябва да се популяризира Търговищка община като възможност и за инвестиции и да влязат свежи средства. Трябва да спре необоснованото увеличаване на местните данъци и такси. Трябва прозрачност за изразходването на всеки обществен лев! Законността във всяко действие, трябва да е над всичко! Аз тръгвам уверено и подавам ръка, за да се справим с тези предизвикателства, а със сърцето си чувствам, че вие ще я поемете и ще успеем!"

"В Търговище имаме изключително достоен кандидат в лицето на Рая Матева! Възхитена съм от нейния професионализъм и дисциплина! Убедена съм, че тя и нейният екип от общински съветници ще успеят, защото отстояването на позиции и последователността в действията за по-доброто бъдеще на гражданите в Търговищка община е техния основен мотив! Голямото предизвикателство пред този сериозен екип е да върнем социалната Община - Търговище, тъй като през последните години има сериозно отстъпление." - заяви г-жа Корнелия Нинова.

Да пожелаем успех на г-а Рая Матева и кандидатите за общински съветници от коалицията с № 67 в интегралната бюлетина!

Специални благодарности за чудесната концертна програма за децата, младежите и техните ръководители от балетна формация "Търговище", балет "Вега", "Шарено герданче" и школата за естрадно пеене към ЦМДИ!

Снимки от събитието можете да откриете в албума от галерията:

Официалното откриване на предизборната кампания за Местни избори 2019