Твърде дълго обикновените хора бяха пренебрегвани от управлението

"Няма друга страна, в която населението да се топи толкова бързо, колкото в България. В цели села, в които някога е кипял живот, днес жителите се броят на пръсти. За съжаление, обезлюдяването е проблем, който засяга селата в област Търговище. И не че властта в последните 11 години не е знаела за проблема - знаела е, но хората попадаха в полезрението на Борисов само колкото да се снима с тях". Реалностите потвърдиха думите на водача на листата на БСП за България ген. Милев. В голяма част от селата в Търговищко хората се чувстват изоставени и пренебрегвани. Ниските доходи, емиграцията на младите, затруднения достъп до лекар и аптеки са проблеми, чиито решения се чакат от години.

"Всеки ден получаваме доказателства за това, колко порочно и неефективно са харчени публичните ресурси. И днес служебните министри на икономиката, финансите и регионалното развитие обясняват как милиарди са преразпределяни праз държавните фирми към няколко фирми, собственост на приближени до ГЕРБ и Борисов лица.

Когато ни питате защо вътрешните пътища в общината са в окаяно състояние, спомнете си, че през държавната фирма "Автомагистрали" тези хора раздадоха преди изборите близо 200 милиона лева в аванс - уж за строежа на магистрала "Хемус", но всъщност за отсечки, за които още и проекти няма!

Когато събирате помежду си 3 000 лева за да довършите ремонта на читалището, не забравяйте, че това е отговорност на кмета на общината и всеки лев, който общината даде, идва от вашите данъци, не от личния му джоб! Ако общинарите управляват добре парите ви, ще има и за покрив, и за паркет, ще стигат за всичко! Ако не - спомнете си пак разхищението "Автомагистрали", спомнете си стотиците милиони, дадени уж са свлачища, за язовири и ремонти. Уж, но всъщност за обогатяване на неколцина приближени на бившите управляващи", каза пред жителите на с. Бистра ген. Милев и поиска хората да гласуват с разум и спокойствие на предстоящите избори и да не се подвеждат по напразни обещания.

ГЕРБ са минало, забравете страха! На 4 април доказахме, че не са непобедими. На 11 юли трябва окончателно да демонтираме порочния им модел на управление, за да имат шанс децата и внуците ни да живеят в една по-свободна и успешна България.