Среща на проф. Бъчварова със земеделски производители от гр. Попово и избиратели от Сеячи и село Дралфа.

"Държавата има финансови ресурси, но досега те не бяха използвани рационално. Средствата от бюджета трябва да отидат при хората", каза при среща с избиратели професор Светла Бъчварова-водач на листата на Коалиция "БСП за България" в 28 МИР .

Тя се срещна със земеделски производители от община Попово, жители на поповския квартал Сеячи и на търговищкото село Дралфа, където я придружи и Илия Илиев № 4 от листата.

"Ако досега парите бяха използвани за магистрали и хората не бяха облагодетелствани от тях, при управлението на левицата те ще бъдат усвоени за подобряване на живота в България", подчерта професор Бъчварова.

Тя  призова хората изборът им за следващия парламент да бъде осъзнат и им припомни: "с вашия избор вие определяте на къде искате да вървим".

"Последните шест години от управлението на ГЕРБ бяха белязани с реформи във всяка една сфера, които претърпяха пълен крах", каза кандидатът за народен представител, "за разлика от това, сегашната управленска програма на БСП е изготвена от експерти и е напълно изпълнима".

И завърши с думите "Номерът на нашата бюлетина е 10. Ние сме за правила, сигурност и стабилност"

Снимки от срещите може да видите ТУК.