Среща с клуб "Стефан Караджа" и с жителите на с. Дралфа

Вчера, кандидатът за кмет на Търговищка община г-жа Рая Матева и кандидатите за общински съветници от местна коалиция "БСП за България /БСП за България и АБВ/" се срещнаха с граждани в квартален клуб "Стефан Караджа" и с. Дралфа.

Проблемите на града и селата на общината са различни. В Търговище се апелира за повишена грижа към културните и исторически обекти - сградата на "Българска земеделска банка" - един от символите в архитектурно и историческо значение за града, популяризирането на уникалния археологически комплекс "Мисионис", реставрацията и опазването на Възрожденските обекти в кв. "Варош". Поставиха се изключително важни въпроси за информираност на гражданите за замърсеността на въздуха и питейната вода, доизграждането на укрепителна стена по поречието на р. Врана, след кръстовището на бул. "Митрополит Андрей" и ул. "Скопие".

Снимки от събитието ще намерите тук.

Правилното прилагане на Закона за социалните услуги, уличното осветление, разрушената улична настилка - това са основните въпроси за решаване за жителите на с. Дралфа и за всички населени места в Търговищка община. Кандидатът за кмет на Кметство - Дралфа, г-н Васил Василев, ще може да разчита на пълната ни подкрепа за поетапното решаване на тези проблеми от г-жа Матева и нейния екип.

Гражданите на Търговищка община заслужават повече! Подкрепете ни с №67 в интегралната бюлетина! Подкрепете Рая Матева за кмет на община Търговище!